FULL FART, OM NÅGON UNDRAR

Jag fick en fråga av en god Husmansbord-vän häromdagen om jag skulle jobba nåt under semestern. Först förstod jag inte, eftersom jag inte har semester. Det har man inte på sommaren, i min värld vill säga. Svaret är nej, nu jäklar gäller det att pinna på. Det finns massor att odla av både grödor och idéer.

Den här veckan sponsrar vi med lite varor och stort engagemang för en alldeles strålande kammarmusik-festival i trakten, länk här

I lördags var det lansering av ett jättespännande koncept i London, LattjoPop, bilder finns länkade här

Idag bjuder Sveriges ambassad och Svenska Rominstitutet till konsert i Italien, där min syster Katarina är solist, länk här
Jag själv är kvar i Bergslagen men Ewa och Elin är på plats därnere. Det blir en magisk kväll.

Det meddelas från olika hörn av världen olika goda mat-nyheter som berör oss, så det finns mer att berätta när det gått från ord till handling.

Tills dess, full fart framåt!